Asociación Bodhicitta

Escola de l'Ésser

Mediateca Meditativa

Enciclopedia de Dharma

“Sonrie al miedo: Despierta tu valentia interior”. Chögyam Trungpa

Autor: Chögyam Trungpa
ISBN: 9788472458956
Any: 2011
Pàgines: 168
Editorial: Kairós
 

Sonrie al miedo: Despierta tu valentia interior. Chögyam Trungpa

Aquest és un llibre que tracta de totes les nostres pors, des de l’ansietat i el pànic momentanis als terrors majors que puguem afrontar sobre la vida i la mort. Analitza també l’origen fonamental de la por i l’ansietat. L’autor ofereix consells pràctics, però no receptes d’urgència. Fonamentalment, tracta d’ajudar-nos a transformar la nostra vida i les nostres percepcions, de manera que puguem vèncer la por i no sols suprimir-la durant un temps. Per a arribar veritablement a no tenir por, ens diu, cal deixar d’escapar-ne i començar a travar amistat amb ella.