Asociación Bodhicitta

Escola de l'Ésser

Mediateca Meditativa

Enciclopedia de Dharma

«Enseñanzas del corazón» de Tarthang Tulku

Autor: Tarthang Tulku
ISBN: 978-84-95496-20-1
Edició: 2002
Pàgines: 272
Editorial: Ediciones La Llave

 

“Enseñanzas del corazón”.

Amb gran saviesa i entusiasme, en aquesta obra l’autor ens presenta, a través de les seves reflexions sobre la ment i la meditació, una nova via de treball per a l’obtenció del coneixement i llibertat humanes, i la seva aplicació en l’espai i en el temps.

Enseñanzas del corazón ens mostra trenta-tres assajos extrets d’articles, entrevistes i conferències al llarg de trenta anys de treball a Occident, on explora vies de coneixement que ajuden en el procés de transformació psicoespiritual, superant els límits dels nostres condicionaments i activant les nostres millors qualitats i potencialitats.