Asociación Bodhicitta

Escola de l'Ésser

Mediateca Meditativa

Enciclopedia de Dharma

«Radicalmente Feliz» de Phakchok Rinpotxé i Erric Solomon

Autor: Phakchok Rinpoche
ISBN: 9788484458203
Edició: 2019
Pàgines: 240
Editorial: Gaia Ediciones

 

“Radicalmente feliz: Guia de usuario para una mente plena”
Com descobrir el sentit de la vida i sentir-se radicalment satisfet

En Radicalmente feliz, un lúcid mestre budista tibetà i un empresari i meditador de Silicon Valley ens ensenyen a aconseguir la felicitat radical, una sensació de benestar a la qual és possible accedir en qualsevol moment però, especialment, quan la vida planteja desafiaments. A través de tècniques de mindfulness, meditacions senzilles, relats personals i estudis científics arribarem a conèixer la nostra pròpia ment i descobrirem que un lleuger canvi de perspectiva pot crear una transformació radical en la nostra vida.

«Radicalmente feliz conjumina amb gran bellesa el món actual i la saviesa ancestral. Phakchok Rinpotxé connecta la seva profunda comprensió de l’espiritualitat mil·lenària amb l’experiència de Erric Solomon en el món tecnològic modern. Aquesta combinació ens ajuda a entendre de quina manera la meditació, la bondat i la saviesa poden marcar una gran diferència en cada instant de la nostra vida quotidiana».

Yongey Mingyur Rinpotxé, autor de La alegría de vivir, La dicha de la sabiduría i Enamorado del mundo