Asociación Bodhicitta

Escola de l'Ésser

Mediateca Meditativa

Enciclopedia de Dharma

“Abre tu corazón, abre tu mente” de Tsoknyi Rinpotxé

Autor: Tsoknyi Rinpotxé
ISBN: 9788478089031
Pàgines: 336
Editorial: Sirio

 

“Abre tu corazón, abre tu mente: Despertar al poder del Amor”.

Tsoknyi Rinpotxé, un dels mestres de meditació més destacats en el budisme tibetà actual, ens mostra en aquest llibre com una vida lliure de por, dolor, inseguretats i dubtes, no sols és possible, sinó que es tracta del nostre dret inalienable. Tots podem gaudir de pau interior, estimar i ser estimats oberta i lliurement, i afrontar els desafiaments de la vida diària amb confiança i claredat. Dins de cadascun de nosaltres resideix una espurna de lluentor incomparable, una capacitat il·limitada per a la calidesa, l’obertura i el valor, alguna cosa que Rinpotxé denomina «amor essencial». Atemporal i etern, l’amor essencial sol estar ocult per comportaments i creences que ens porten a buscar la felicitat en circumstàncies i situacions que mai compleixen les seves promeses. Basant-se en ensenyances poc conegudes del budisme tibetà, Rinpotxé ens ofereix en aquestes pàgines una sèrie d’exercicis de meditació que ajudaran a eliminar les falses creences, despertant en nosaltres una energia i una claredat que satisfaran la nostra vida i inspiraran al món.

Nascut en 1966 en Nubri, Nepal, Tsoknyi Rinpotxé és un dels més famosos mestres de budisme tibetà entrenats fora del Tibet. Molt versat tant en les disciplines pràctiques com en les filosòfiques del budisme tibetà, és molt benvolgut per milers d’estudiants de tot el món a causa del seu estil accessible, el seu humor, la seva generositat i el seu profund i compassiu coneixement de la naturalesa humana. Casado i amb dues filles, Rinpotxé se les arregla per a equilibrar la vida familiar amb les exigències d’ensenyar per tot el món, al mateix temps que supervisa dos monestirs a Nepal, un dels més grans existents al Tibet i més de cinquanta centres i ermites en la zona oriental d’aquest país. Per a més informació sobre Tsoknyi Rinpotxé, de les seves ensenyances i les seves activitats, podeu visitar www.tsoknyirinpoche.org