Asociación Bodhicitta

Escola de l'Ésser

Mediateca Meditativa

Enciclopedia de Dharma

“Acción compasiva” de Chatral Rinpotxé

Autor: Chatral Rimpoche
ISBN: 978-84-7245-697-6
Edició: 2009
Pàgines: 136
Editorial: Kairós

 

“Acción compasiva”. Chatral Rinpotxé, el “yogui ocult” per excel·lència, ha estat una llegenda a l’Himàlaia al llarg dels últims setanta anys. Encara que mai ha viatjat a Occident, la seva sorprenent història i ensenyances han anat fent-se un buit en la consciència buddhista occidental des que el pare Thomas Merton el conegués en 1968 i realitzés aquell famós comentari: «Chatral Rinpotxé és l’home més gran que mai he conegut». Aquest és el primer llibre en castellà d’aquesta llegenda viva de la compassió. Inclou la seva biografia i autobiografia, sis dels seus assajos, cinc oracions compostes per ell, una entrevista en exclusiva i un plec de fotografies realitzades al llarg de la seva vida.«Kyabje Chatral Rinpotxé…és famós en tota la comunitat tibetana…un expert llegendari que–igual que els grans savis i ermitans d’antany–ha passat gran part de la seva vida en retir, practicant meditació i oferint ensenyances molt de tant en tant a uns pocs deixebles… Per tant, és una autèntica meravella que ara puguem disposar d’aquesta preuada col·lecció d’ensenyances i consells estupendament traduïts, permetent així que es beneficiïn de la seva infinita saviesa i compassió moltes més persones.» -Sogyal Rinpotxé.

L’autor Zach Larson és un intel·lectual i investigador independent que treballa com a director de publicacions d’una organització benèfica de Nova York.