Asociación Bodhicitta

Escola de l'Ésser

Mediateca Meditativa

Enciclopedia de Dharma

«La gran perfección natural» de Ñoshul Kempo Rinpotxé

Autor: Ñoshul Kempo Rimpotxé
ISBN: 84-86615-52-6
Edició: 1996
Pàgines: 240
Editorial: Ediciones Dharma

 

“La Gran Perfección Natural. Enseñanzas de Dsogchen y canciones vajra”.

La gran perfecció natural és una inspiradora recopilació dels ensenyaments de Ñoshul Kempo Rinpotxé que ens proporciona la visió més profunda sobre la pràctica del camí del dsogchen. Els ensenyaments que ens porten al reconeixement de la nostra veritable naturalesa per mitjà de la transmissió directa d’un mestre.

El lector descobrirà en la personalitat i en els ensenyaments captivadors de Ñoshul Kempo la personificació dels consells citats pel mestre del segle passat Patrul Rinpotxé: “Més enllà de l’acció i la no acció, el darma floreix. És tan senzill. Conserva el teu estat natural i reposa la teva fatigada ment”.

 

ÑOSHUL KEMPO RINPOTXÉ

(Derge, Tibet. 1932-1999), és molt conegut pel seu brillant estil en la presentació de dsogchen. Erudit en les quatre escoles de budisme de Tibet, la seva vida és un exemple inspirador per a entendre què és ser un meditador en els nostres dies.

LAMA SURYA DAS

(Nova York. 1950), és el principal deixeble a Amèrica de Noshul Rimpoché, sent un dels mestres occidentals més dinàmics i eficaços en els ensenyaments de dsogchen. És l’autor de “The Snov Lion Turquoise Ragi: Wisdom Tales from Tibet” i fundador de la Dzogchen Foundation a Cambridge, Massachusetts.