Asociación Bodhicitta

Escola de l'Ésser

Mediateca Meditativa

Enciclopedia de Dharma

«Esplendor Iridiscente» Las memorias de Tulku Urgyen Rinpoche

Autor: Recopilació de Erik Pema i Marcia Binder
ISBN: 978-607-9566609
Any: 2011
Pàgines: 495
Editorial: Casa Tibet México
 

“Esplendor Iridiscente” Las memorias de Tulku Urgyen Rinpoche

Compassió, saviesa, devoció i la naturalesa de la ment – sobre això llegiràs en aquest llibre. Aquestes històries i memòries impliquen que l’assoliment espiritual és realment possible. No es tracta simplement d’una història antiga, un fenomen que va ocórrer en el passat a l’Índia o al Tibet. Gràcies als mestres com Tulku Urgyen Rinpotxé i els seus deixebles, aquesta tradició viva de saviesa i despertar espiritual continua fins ara, en el present, i gràcies a ells les ensenyances del Buda, a través de les seves instruccions essencials, estan disponibles per tothom en qualsevol lloc”.

Sogyal Rinpotxé, autor del “Libro tibetano de la vida y la muerte”

 

“Tulku Urgyen va ser un dels pocs grans mestres budistes educats  al Tibet precomunista, que va poder escapar cap a l’exili i transmetre durant diverses dècades la totalitat  de les ensenyances de Buda, beneficiant així a incomptables persones amb la seva enorme erudició i el seu profund enteniment del Dharma. Esplendor Iridiscente és l’autobiografia d’aquest excepcional explorador espiritual, magistralment narrada per dos dels seus deixebles més propers. En ella hi trobaràs un testimoniatge de la meravella que va ser el Tibet. Espero que aquest llibre encengui en els vostres cors la flama de la llibertat, així com el reconeixement del genuí potencial present en l’home, entitat lluminosa que s’obstina a ser persona”.

Marco Antonio Karam, president i fundador de Casa Tibet Mèxic