Asociación Bodhicitta

Escola de l'Ésser

Mediateca Meditativa

Enciclopedia de Dharma

Bibliografia

Bibliografia recomanada

«Therigatha» VV.AA.

«Therigatha» VV.AA.

Autor: VV.AA.ISBN: 9788499885278Any: 2016Pàgines: 192Editorial: Kairós  THERIGATHA Poemes budistes de dones sàvies El Therigatha (literalment "Poemes d'ancianes sàvies" o de dones que han crescut en saviesa) és considerat la primera antologia universal de literatura...

«El arte de la compasión» de S.S. XIV Dalai Lama

«El arte de la compasión» de S.S. XIV Dalai Lama

Autor: S.S. XIV Dalai Lama ISBN: 9788499087252 Any: 2019 Pàgines: 144 Editorial: Debolsillo  "El arte de la compasión. La práctica de la sabiduría en la vida cotidiana". Diem compassió a la capacitat de sentir-nos propers al dolor dels altres i la voluntat d'alleujar...

“Vida de Milarepa”

“Vida de Milarepa”

Traductor: Iñaki Preciado Ydoeta ISBN: 978-84-339-0656-4 Edició: 1994 Pàgines: 400 Editorial: Anagrama  "La Vida de Milarepa". La Vida de Milarepa, escrita a la fi del segle XV, és l'obra més destacada de la literatura tibetana, i el seu protagonista, la figura més...

«Transformar la confusión en claridad» de Yongey Mingyur Rinpotxé

«Transformar la confusión en claridad» de Yongey Mingyur Rinpotxé

Autor: Yongey Mingyur Rinpoche ISBN: 9788499884943 Any: 2016 Pàgines: 576 Editorial: Kairós   " Transformar la confusión en claridad. Una guía de las prácticas fundacionales del budismo tibetano ". Heus aquí un llibre amè, útil, divertit i profund, escrit per un dels...

«Medicina y compasión» de Chökyi Nyima Rinpotxé i David R. Shlim

«Medicina y compasión» de Chökyi Nyima Rinpotxé i David R. Shlim

Autor: Chökyi Nyima Rinpoche ISBN:  978-84-8445-152-5 Any: 2006 Pàgines: 216 Editorial: Gaia Ediciones   "Medicina y compasión: consejos de un lama tibetano para cuidadores". Com treballar amb aquells que sofreixen per la seva malaltia, amb aquells qui els cuiden, amb...

«La Guía del Bardo» de Chökyi Nyima Rinpotxé

«La Guía del Bardo» de Chökyi Nyima Rinpotxé

Autor: Chökyi Nyingma Rinpotxé ISBN: 8495496-35-6 Edició: 2003 Pàgines: 190 Editorial: Ediciones La Llave  "La guía del bardo. El ciclo de la vida y la muerte". El Vajrayana —el sistema d'ensenyances més profund i elevat del budisme— concep la vida i la mort com un...

“Vida y enseñanzas de Dipa Ma”

“Vida y enseñanzas de Dipa Ma”

Autor: Amy Schmidt  ISBN: 978-849549-64-54 Edició: 2004 Pàgines: 170 Editorial: Ediciones La Llave  "Vida y enseñanzas de Dipa Ma". Nascuda a l'Índia, va ser una de les poques dones de la seva generació que sent mare i convivint amb la seva família es va lliurar...

«Enamorado del mundo» de Mingyur Rinpotxé

«Enamorado del mundo» de Mingyur Rinpotxé

Autor: Mingyur Rimpotxé ISBN: 978-84-949984-0-9 Edició: 2019 Pàgines: 320 Editorial: Rigden Institut Gestalt   "Enamorado del mundo. El viaje de un monje a través de los bardos de la vida y de la muerte". Una nit, el respectat mestre tibetà Mingyur Rinpotxé parteix...

Subscriu-te a la newsletter

Rebràs periòdicament informació de les nostres activitats

Subscriu-te a la newsletter

Confirma la teva subscripció fent clic en l'enllaç que rebràs per correu!